dilluns, 26 de febrer de 2018

EL SENYOR PATATA TÉ VERGONYA

L'Alumnat ja coneixia a la Sílvia, la mestra d'Audició i Llenguatge, i ara també la coneixeu aa a els famílies, per que va assistir a la reunió del 2on trimestre, per a donar unes orientacions per tal de Millorar la parla. Ella porta Endavant a la nostra classe el Programa Estimulació del Llenguatge Oral, PEL, 1 Sessió a la setmana.
La intervenció preventiva i estimuladora del llenguatge pretén Assolir, de manera general, aa a a els Següents Objectius:
- Estimulació de la comunicació, afavorint el desenvolupament dels processos de Comprensió i producció lingüística.
- Prevenció i CORRECCIÓ de possibles alteracions lingüístiques el més prompte possible, mitjançant la potenciació dels mecanismes Bàsics del llenguatge.
- Avaluació de les Dificultats que és presentin al Llarg del curs.
- Intervenció, si escau, la la la la per part dels diversos especialistes que conformin la comunitat educativa si és detecta alguna dificultat de caràcter permanent o Greu.


Totes aa a els sessions són Molt motivadors, divertides il 'Alumnat participa activament.
Volem compartir amb vosaltres la Sessió programada per a Ajudar a Perdre la vergonya a l'hora de parlar.
El pasado divendres va vindre a la nostra classe el senyor Patata, però és va quedar a l'porta, tenia moooolta vergonya i no s'atrevia a entrar.
  Nosaltres varem provar de Totes aa a els maneres de dir-li que passarà:
- Molt fort
- Molt fluix
- amb veu de llàstima
- amb veu d'alegria
a la fi Quan va entrat entre Tots li varem explicar que no havia de tindre vergonya que nosaltres l'estimavem i teniem Molta paciència. Despres de donar-li la Benvinguda, ENS va explicar que li agradava VIATJAR i ser explorador i ENS va ensenyar la cançó del "Lleó".


Pam i pipa, pam i pipa, DIU la cançó.
Ens convertim en exploradors / és. 
Adeu senyor Patata. Torna prompte. T'esperem !!! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada